torsdag 9 april 2009

SMÄLL...

På slutet av lördagens långpass fick jag känningar i nedre delen av högervad. Inte de vanliga kramperna eller muskelsammandragningar som jag fajtas med. Det här var en ny typ av smärta. Dagen innan hade jag och en lagkompis varit med och tävlat i Svartnatta (nattorientering), hade rejäla känningar i vaderna efter det och valde därför att knapra en del Voltaren under lördagen. Jag tror det var den bidragande orsaken till mina skadeproblem. När jag glad ihågen, men sliten, skulle ta ett lugnt löppass i måndags, så kom jag bara 2min sedan isade till... Det var bara att avbryta linka tillbaka och påbörja rehaben. Jag tror det är en liten bristning.

Humöret är ändå ganska positivt, trots skadan. Delar av banan till NM är släppt, så nu börjar prylförberedelserna, och jag kan ju trots allt paddla och hoppas kunna iaf cykla ngt pass i påsk.
Igår tog jag tillfället att bada 2-3 ggr i havet (ofrivilligt). Inteferns av vågor. Men vilken känns egentligen kallast, nollgradigt vatten eller femgradigt? Är det inte lika j-vla kallt båda? Så varför vänta 2månader med att paddla vågor?

2 kommentarer:

Erik Wildenstam sa...

Var hittade du dom vågorna?

Birath sa...

Vid Djurökvarn... typ 5m/s vind plus ett lastfartyg. Det blev intressanta vågor, de gick åt alla håll, gropsjö.