tisdag 27 december 2011

Silly Season 2012

Å Ronaldo är klar för...
Beckham byter till...
Spurs tappar Bale till...

Nje, så ser inte riktigt Silly Season ut för AR/Multisport.
Vi är fria att tävla i vilka konstellationer och för vilka sponsorer vi vill.
Jag brukar benämna den här delen av säsongen Silly Season därför att det är huggsexa om datumen i Tävlingskalendern. Tack vare Multisportcupen/AR World Series, å tävlingar med inkörda datum, så har det blivit lite bättre.

Sen ska JAG själv välja ut vilka tävlingar som är intressanta å få med sig medtävlare till dem;
Det finns en del prospekts just nu. Med lite luskande och goda vänner så har jag fått en del "dold" info. Första delen av säsongen kommer jag ta som träning.
* Blir nog lite cupen race (OMMA, Hjo) plus HÅEC. Åre tänker jag nog testa, trots att jag inte har så mycket att hämta där. Kommer tappa 20-30min uppför skutan...
* Sen står det mellan 24H Helags och Endurance Quest i slutet av Juli. Gäller att få ihop ett lag till Finland plus att jag ska plats i det, brukar ju bli petad :(
* Pusseldelen... OM jag kör 24H Helags blir det Sthlm Extreme, eller OM jag kör Endurance Quest kör jag några etapper på Ride of Hope (då blir det inget Sthlm Extreme)
* SM (undra om det blir en för sprint å en för lång?). Vem får SM? Utmaning/Kristinehamn/STAR/Femman? (Undra om Cupenorganisationen har tagit hänsyn till VM)

1 kommentar:

Oskar sa...

Lyxproblem!